انواع لنت ترمز

 

  1. لنت های سرامیکی

لنت سرامیکی از ترکیب مواد سرامیکی و مواد ارگانیک و ذرات برنج و مس تشکیل شده اند. اگر سرامیک به کار رفته بیش از اندازه باشد، صدای تولید شده در هنگام ترمز گیری با این لنت ها بیش از اندازه خواهد بود و اگر مقدار سرامیک کمتر از حد مجاز باشد، قدرت ترمزگیری به اندازه توقع نخواهد بود. لنت های سرامیکی جز لنت های بی صدا محسوب می شوند و به دلیل قیمت بالایی که دارند، مناسب خودروهای پر رفت و آمد درون شهری مانند تاکسی ها نمی باشند.

 

  1. لنت های نیمه متالیک

از رایج ترین لنت های مصرفی می توان به لنت نیمه متالیک اشاره کرد که از ترکیب ذرات آهن و استیل و همچنین مقادیر بالایی گرافیت تشکیل شده اند. این نوع لنت ها حرارت را به خوبی به دیسک انتقال می دهند و در نتیجه خنک تر از لنت های ارگانیک کار میکنند. بنابراین ترمزهایی با این نوع لنت، از قدرت گیرایی بالایی برخوردار هستند. لنت های نیمه متالیک مناسب خودروهای پر رفت و آمد درون شهری همچون خودروهای پلیس، آمبولانس و تاکسی ها می باشند.

 

  1. لنت های کم متالیک

در لنت کم متالیک، تقریباً 20٪ وزن لنت مربوط به فلزات تشکیل دهنده آن مانند آهن و استیل می باشد. به جای گرافیت، از روان کننده های کامپوزیت در این نوع لنت استفاده می شود و معولاً خودرو های لوکس دارای چنین لنت هایی هستند. قدرت بالای ترمزگیری یکی از محاسن این نوع می باشد و از معایب این لنت ها میتوان به ایجاد صدای زیاد و گرد حاصل از لنت نام برد.

 

  1. لنت های بدون آزبست ارگانیک

در ساخت این نوع لنت از الیاف مصنوعی شیشه، الیاف آرامید و الیاف ارگانیک طبیعی استفاده می شود. این مواد به عنوان مواد اصلاح کننده، برای بالا بردن قدرت ترمزگیری و کارایی لنت به آن اضافه می شود. لنت های بدون آزبست جز لنت های بدون صدا محسوب می شوند و مناسب برای ماشین آلات صنعتی می باشند. دوام این نوع لنت ها نسبت به لنت متالیک و نیمه متالیک کمتر است و علت آن نرم بودن و قدرت گیرایی بالا می باشد.

 

  1. لنت های زینتری

از ذرات استیل و الیاف کامپوزیتی برای ساخت این نوع لنت ها استفاده می شود. بیشترین مصرف این نوع لنت در مقاصد آفرود، مسابقه و هواپیما می باشد. لنت زینتری حتما باید گرم شود تا کارایی مطلوب را داشته باشد. دیسک های ترمز این گونه لنت ها به دلیل سایش بالا عمر کوتاهی دارند.

 

گروه بندی لنت های ترمز از نظر نظرسنجی

لنت ترمز منعطف: لنت هایی هستند که بتوان آنها را روی کفشک های هلالی با قطرهای مختلف نصب کرد.

لنت ترمز غیرمنعطف: این نوع لنت ترمز برای جلو خودرو استفاده می شود و برای لنت دیسکی و هلالی مورد استفاده قرار می گیرد که می تواند به صورت قالب ریزی شده باشد.

 

گروه بندی لنت ترمز از نظر کاربرد

وسایل نقلیه سبک: در این وسایل از لنت های دیسکی و هلالی استفاده می شود که شامل موتور و ماشین با وزن پایین 2 تن است.

وسایل نقلیه نیمه سنگین: وسایل نیمه سنگین شامل مینی بوس و کامیونت می شوند که وزن آنها بین 2 تا 5 تن می باشد. در این وسایل از لنت های دیسکی و هلالی استفاده می شود.

وسایل نقلیه سنگین: برای ماشین های 5 تا 10 تن مثل اتوبوس استفاده می شود. نوع لنت این وسایل هم هلالی می باشد.

وسایل نقلیه فوق سنگین: استفاده از لنت های هلالی در ماشین های 10 تن به بالا.

خواندن 1264 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

درباره ترمز ماشین

کارخانه تولیدی و صنعتی ترمز ماشین فعاليت خود را از سال 1350 آغاز و از سال 1357 بعد از تحقیقات مستمر، تولید آزمایشی خود را با پرس کردن لنت بر روی کفشک آغاز نمود.

تماس با ترمز ماشین

گالری تصاویر

آدرس ما

آدرس دفتر مرکزی: خیابان اکباتان، كوچه نفيسي، پاساژ توحيد، شماره 15

 

تلفن:  02133904509

          02133906326